Life planning

Pinserin Riitta kirjoittaa todella hyvin nykyisestä pätkätöiden vääristämästä yhteiskunnasta.

Itse olen viimepäivinä miettinyt pitkälti samoja asioita ongelmista elämän suunnittelussa, tosin eri näkökulmasta. Itselläni alkaa nimittäin olla sellainen vaihe elämässä, että intti on saatava pois päiväjärjestyksestä tavalla tai toisella tai muu elämä alkaa tökkimään pahasti. Jotenkin silti sen lykkäyksen keskeytyslomakkeen täyttäminen on vain niin vaikeaa, ei vain uskaltaisi antaa jo saatua puolta vuotta takaisin, etenkään kun jo lomakkeen alussa ilmoitetaan keskeytysilmoituksen olevan sitova. Entä jos omat asiat ovatkin hirvittävän solmussa heinäkuun alussa? Entä jos vetkutan päätöstä liian pitkään enkä sitten enää heinäkuussa pääsisikään inttiin? Vaikka omaankin lakisääteisen oikeuden palata nykyiseen vakituiseen työhöni armeijan jälkeen, jotenkin sekin tuntuu epävarmalta ja kaukaiselta.

Mutta toisaalta, tässä alkaa kyllä olla pieniä vakiintumisen ja perheen perustamisen paineita suunnasta jos toisesta ja mikä kummallisinta, se ei tunnu kovinkaan pahalta joten kyllä se intin hoito on omissakin intresseissä.

Comments are closed.