Talking about lame saturday night..

Olinpa sitten siellä sun täällä paossa kotonani järjestettyjä tupaantuliaisia. ;) Lopulta päädyin Makuunin kautta toimistolle nauttimaan viimeistä kertaa isosta neuvotteluhuoneestamme ja ennen kaikkea sen videotykistä, ennen kuin tilanne muuttuu merkittävästi ensi viikolla.

Kuten jo aiemminkin kerroin, ensi viikosta tulee todella kiireinen ja sekava. On hyvinkin mahdollista etten edes yritä kirjoittaa mitään viikon aikana, tosin kiire painottuu erityisesti loppuviikkoon, mutta en silti usko että alkuviikostakaan olisi tekemisen puutetta. Tiistaina klo 16 jälkeen työpiste muuttaa melko tarkkaan kymmenen metriä koilliseen, kohtaan joka nykyään tunnetaan neukkarina ja loppuviikosta nykyiseen avokonttoriimme muuttaa emoyhtiömme uusi osasto. Ensi viikonloppuna tekemisestä ei varmaankaan ole pulaa, siitä sisäverkkosäätäminen ja erinäisten palvelujen integrointi pitävät huolen.

Näihin nörtähtäviin sanoihin pimeästä neukkarista leffan loputtua,
Minä

P.S. Minä en pidä Omenoista. (Tätä lukeville työnantajan ylemmän johdon edustajille: sanoin tämän väsyneenä ja vapaa-aikanani sen jälkeen kun tuo typerä iMac ei suostunut nykimättä tarjoamaan minulle nautittavaa elokuvakokemusta.)

Comments are closed.