Hattrick

Dägä Dägän Samulikin on HT-addikti. Sain oman joukkueeni myös reilu kuukausi sitten, 8. lokakuuta ja olen myös aivan uskomattoman koukussa – jopa niin paljon että olen maksanut muuten ilmaisen palvelun lisäominaisuuksista 20 euroa vuoden tilausjakson ajalta ja lisäksi maksanut täysin ulkopuoliselle softakehittäjälle 5 euroa ohjelmasta, jolla voin helposti seurata joukkueeni arvoja ja määrittää automaattisesti parhaat kokoonpanokoostumukset pelaajien taitojen ja kunnon mukaan.

Peliin ilmoittautumisen jälkeen uusi pelaaja joutuu jonoon ja saa oman joukkueensa muutaman päivän kuluessa. Joukkue voi olla, kuten minun tapauksessani hylätty, eli joukkue jonka manageri on kyllästynyt peliin ja jättänyt joukkueen oman onnensa nojaan. Joukkue tippuu itsekseen, kunnes on alimmalla sarjatasolla (Suomessa 6. divisioona) jonka jälkeen joku saa sen ohjattavakseen. Itselläni kävi sikäli hyvä tuuri, että joukkue jonka sain oli paria kierrosta ennen kauden loppua lohkonsa ensimmäisenä joten nousin käytännössä onnenkantamoisella 5. divisioonaan. Saa nähdä miten äijän käy, muutamat veikkailevat pikaista paluuta 6. divariin.. ;)

Comments are closed.