Riks ja poks.

Jussi ja Mr. Murphy esittävät: näin etsit ja poistat tiedostoja find-komennolla.

Ensin katsotaan mitä tiedostoja halutaan poistaa: find . -print | grep "%%" Sitten tulee totaalinen älykääpiömäisyys ja poistetaan muka vain halutut tiedostot, juurihan katsottiin miten ne löytyvät: find . -print -exec rm -rfv {} \\; | grep "%%" Ja heti enterin painalluksen jälkeen tajuntaan iskee moka ja sen syy. Ja koska Mr. Murphy istui olkapäälläni myös backup-hakemisto meni samalla. Kaikkea muuta vastaan tuo nimenomainen serveri on kunnolla suojattu paitsi tälläisiä käyttäjävirheitä.

Lopputuloksen näkee Malmin lentoaseman ystävät ry:n sivuilla. PRKL!

P.S. Siltä varalta, että joku ei ymmärrä: tuo jälkimmäinen komento poistaa *KAIKEN* siitä hakemistosta, jossa komento annetaan.

Comments are closed.