Parempi elämä(tm)

Päätin viikonloppuna päivittää ii-är-älläni paremmaksi. Pidän tästä päivästä alkaen ainakin kuukauden ajan ruokapäiväkirjaa ja kauhistua siitä kuinka huonosti oikeasti syön.

Huomasin myös, että firman käyttämän kuntosalin liityttyä suurempaan ketjuun firma tukee liikuntaharrastuksia myös muualla kuin tuossa vieressä. Erityisen tyytyväisenä huomasin sen, että ko. yrityslipuilla pääsen myös kilpailevan ketjun kuntosalille, eli voin halutessani mennä sille salille, jossa kävin parin kuukauden ajan keväämmällä. Tähän asti esteenä on ollut taas rahan puute mutta jos firma maksaa, voin aloittaa salilla käynnin uudelleen vanhalla tutulla salilla.

Viikonloppu oli ja meni, lauantaina tuli seistyä pari tuntia lähes vaakatasossa matkaa taittaneessa lumisateessa huitomassa liikenteenohjauslätkän kanssa autoja oikeaan suuntaan ja onnistuin lähestulkoon palelluttamaan poskenikin. Lumisateessa seistessä mieltä lämmitti kaksi asiaa: vesi ei sentään ollut nestemäisessä muodossa ja olin vaihtanut auton renkaat poikkeuksellisesti itse perjantai-iltana.

Comments are closed.