Richard Stallman sairaalahoidossa Suomessa

Helsinki, 22.10.2003

Nyysseistä saamamme tiedon mukaan Internetin pioneereihin kuuluva Richard Stallman on Suomen vierailunsa ensimetreillä liukastunut Vaasan lentoasemalla ja viettää nyt aikaansa suomalaisessa sairaalassa käsi pahasti murtuneena. Stallman tuli Suomeen esitelmöimään Vaasan kaupunginkirjastossa järjestettävään GNU/LINUX Vapaat ohjelmistot ja tekijänoikeus-seminaariin kahdeksi päiväksi, mutta saamiemme tietojen mukaan joutuu viettämään sairaalahoidossa jopa useita päiviä.

GNU-projektin perustaja ja sen avainhenkilöihin kuuluva Stallman ei ole kuitenkaan lannistunut onnettomuudesta vaan piti ohjelmanmukaisen esityksensä täydelle salille puhelimitse sairaalavuoteeltaan käsin.

Blogin toimitus toivottaa Stallmanille pikaista paranemista ja pitkää pinnaa suomalaisen terveydenhuoltohenkilökunnan käsittelyssä.

EDIT: Muutkin mediat alkavat pikkuhiljaa kuulla uutisesta.

Comments are closed.