Haaste

Toimivien selainten yleistyessä esitän koko Blogistanin kansalle haasteen visaiseen suunnittelutehtävään: Väsätkää blogillenne ikoni, tuo pikkuinen kuva joka enemmän tai vähemmän hyvissä selaimissa ilmestyy osoiteriville osoitteen läheisyyteen omalta osaltaan helpottamaan osoitteen tunnistamista. Valitettavan monelta muuten tyylikkäältä blogilta tuollainen näyttää nimittäin vielä puuttuvan.

Omani on nyt ollut olemassa viikon päivät tehtyäni sen ensin henkilökohtaiseksi avatarikseni Pingstateen. Kuvahan on mukailtu Malmin lentoaseman asematasolta löytyvän kiitotieopasteen mukaan ja pohdin parhaillaan koko blogin ilmeen uudistamista samassa hengessä.

Yksi melkoisen simppeli ohje tuon pikkuikonin (favicon) käyttöön löytyy Web Developer Journalista. Lisää Googlesta.

Comments are closed.