Nebula

Vaikka en ole itse missään vaiheessa aiemmin ollutkaan Nebulan asiakas, olen muodostanut mielikuvan erittäin korkean asiakastyytyväisyyden omaavasta firmasta, jossa oikeasti tapahtuu.

Nyt, Nebulan asiakkaana mielikuvani on voimistunut entisestään. Pari viikkoa sitten asennettu yhteys oli käyttämättä tiistaihin saakka, jolloin vein kaksi uutta palvelinta museolle ja yritin saada ne uuteen Nebulan verkkoon vanhojen palvelimien ollessa vielä vanhassa EUnetin verkossa. Homma ei kuitenkaan aivan toiminut ja lopulta syyksi paljastui Nebulassa kiireessä hiukan poskelleen konfiguroitu päätelaite mutta ei siitä sen enempää, tuo on tarinan kannalta mitätön kuriositeetti.

Alkutakkuiluista huolimatta olen tyytyväistäkin tyytyväisempi Nebulan asiakas, eilen illallakin kävin lähes reaaliaikaista sähköpostinvaihtoa liittymän reverse-DNS-asetuksista kello yhdentoista aikoihin ja ylipäätään palveluntaso on joka vaiheessa ollut erinomaista. Tyytyväisyyttäni Nebulaan kuvastaa ehkä parhaiten se, että en ole aiemmin yhdenkään ISP:n asiakaspalveluun soitetun vikailmoituspuhelun jälkeen ollut tyytyväinen puhelun lopputulokseen, nyt olen kokenut senkin.

Vaikka koko firma varmasti kasvaa koko ajan, etenkin nyt kun ISP-palvelut tulivat IPP-palveluiden rinnalle, toivon sydämestäni että pikkufirman fiilistä ja draivia ei kadoteta. Edelliset omakohtaiset kokemukseni samankaltaisista firmoista ovat 90-luvun jälkipuoliskolta, SciFi:stä ja Clarinet:stä, firmoista jotka valitettavasti tippuivat pohjalle tiedät-kyllä-minkä-firman synnyttyä ja em. firmojen sulauduttua siihen.

P.S. Vaikka siltä saattaa vaikuttaa, minulle ei todellakaan makseta tästä vaan olen todellakin erittäin tyytyväinen Nebulan asiakas. =)

Comments are closed.