Matala ymmärryksen taso

Täysin mihinkään tiettyyn firmaan tai asiaan liittymättä: Minä en kertakaikkiaan ymmärrä suomalaisia firmoja, joilla on visio (harhanäky) tai missio (Uskonnollinen merkitys on alkuperäisin, ja maallistuneeseenkin käyttöön liittyy usein "lähetystehtävän" tai jopa "näyn" sävy).

En myöskään ymmärrä miksi kukaan saa päähänsä vielä 2000-luvulla kertoa koko maailmalle mallimerkinnän viimeistä merkkiä myöten mistä kaikista osista hänen tietokoneensa koostuu. Esimerkkinä nyt vaikka vahingossa löytynyt Keitetyn Kumiperunan konelista [sivu Googlen cachessa]. Eihän kukaan täysijärkinen laita autonsa ikkunaankaan listaa siitä, mistä osista kyseessä oleva auto on rakennettu öljynsuodattimen tai sisävalon polttimon merkkiä myöten.

Jälleen kerran: En halua neuvoa, mutta kuuntele Teuvoa. Älä ota sitä vakavasti.

Asiayhteydestä irroitetut lainaukset J. Korpelan Pienehköstä sivistyssanakirjasta.

Comments are closed.