ARGH!

Elisa yllätti tänään, negatiivisesti – kuinkas muuten. Museolle vajaa kuukausi sitten tilatun piuhan asennus olikin yllättäen tänään, "vain" noin pari kuukautta etuajassa. Kaiken huipuksi asentaja "ymmärsi hiukan väärin" ja purki nykyisen EUnet-yhteyden samalla. Eli oltiin tilanteessa, jossa uutta yhteyttä varten ei vielä oltu hankittu päätelaitetta ja vanha yhteys oli muuten vain rikki.

Kiitos Nebulan palvelualttiin henkilökunnan, sain heiltä pikavauhdilla (tosin itse Olarista noutaen) Nokian päätelaitteen jolloin uudenkin yhteyden olisi saanut toimimaan vain muutaman tunnin downtimellä. Olarin reissullani autosta Elisan vikanumeroon pää punaisena huutaessani selvittelin tuota mokaa Elisan asennuksia nykyään hoitavan Flextronicsin ihmisten kanssa ja loppujen lopuksi asentaja tuli takaisin laittamaan seinään uuden rasian, joten nyt molemmat yhteydet toimivat ok. (Uutta en ehtinyt kokeilemaan, ainakin purkin DSL-valo palaa aivan normaalisti)

Vaikka tämä asennusaikasotku oli osin myös Nebulan moka (osin omani), olen entistä vakuuttuneempi siitä että heillä homma toimii esimerkillisesti.

P.S. Hauskana kuriositeettina, EUnetin myyntihenkilö ihmetteli kuukausi sitten kuinka Nebula voi tarjota tuollaista yhteyttä noin 100e/kk halvemmalla kuin EUnet ja nyt EUnet on antanut lähes samanlaisen tarjouksen toiselle firmalle. Pitävätköhän EUnetissa Nebulaa jonkinlaisena uhkana?-)

Comments are closed.