Tunnelmia alkuräjähdyksen jälkeen

Kanssani lähtöviivalla olivat mm. Jar: ja Toni.

Palvelu pidettiin kokonaan irti verkosta kunnes kello tuli tasan kahdeksan ja kuten Tonikin mainitsi, alkuvaiheessa tuli jotain omituisia erroreita joiden takia täälläkin jouduimme odottamaan 40min jotta haluamiemme tunnusten lukitus poistuisi toista yritystä varten. Maksaminen onnistui verkkopankin kautta oikein sutjakkaasti, tosin Luottokunnan systeemi oli niin jumissa että se varmasti häiritsi monen firman rekisteröintiyrityksiä.

Lopputulos omalta osaltani: kaikki halutut firisdomainit sain varattua, duunin puolesta konsernin eri yrityksille halutuista 19 domainista kaksi menetettiin juuri tuon alkuvaiheen sekoilun ja lukitusten yms takia. Ainakin meidän "oksan" osalta tärkeät domainit saatiin kuitenkin varattua.

Kaiken kaikkiaan ihan jees, itse uskoin kyllä alunperinkin Ficoran systeemin kestävän kuorman kuten se näyttikin kestäneen. Myös HS kirjoittaa aiheesta.

Comments are closed.