Jussi Raittinen rox

Olin tämän päivän firman retkellä Helsingin itäisessä saaristossa. Koko tapahtuma oli muuten varsin perinteinen "firman reissu" hyvine ja huonoine puolineen, mutta "kaimani" (Jussihan on vain taiteilijanimi) Jussi Raittinen oli kyllä ehdottomasti koko päivän kohokohta.

Raittisen veljekset ovat firman isojen pomojen lapsuuden tuttuja ja ennen lähtöään tämäniltaiselle keikalle Hämeenlinnaan Jussi esiintyi noin 50 hengen yleisölle vajaan tunnin ajan. Oli todella uskomatonta olla noin pienellä porukalla artistin kanssa, etenkin kun Jussi ja meidän pomot heittelivät koko ajan läppää puolin ja toisin. Todellisen ammattilaisen kyllä huomaa, osa porukasta oli jo sen verran nauttinut kylmälaukkujen antimia että setti meni ajoittain huuteluksi puolin ja toisin mutta kerta kaikkiaan koko esitys oli aivan uskomaton. Tälläistä ei montaa kertaa voi kokea.

Harmi että eräskin tämän blogin lukija valitsi mielummin jonkun puolivillaisen sählyturnauksen.. ;)

Comments are closed.