Torstai

Kuten monet jo eilen kertoivat, Don Huonot lopettavat. Olen itse eri mieltä Misun kanssa donkkareiden menon laimenemisesta, itseasiassa allekirjoitan täysin eilisessä IS:ssä olleen kommentin "Don Huonot lopettaa huipulla. … Tyylikästä toimintaa. Vaatii kanttia lopettaa, kun pystyy vielä tekemään musiikkia, joka kiinnostaa muitakin kuin itseään ja kavereitaan. Tapa lopettaa sopii Don Huonojen tinkimättömään linjaan.". Liput viimeisille keikoille tulevat myyntiin 1,5h päästä, pitänee repäistä ja hankkia liput elämäni ensimmäiselle klubikeikalle. Kuten IS:n toimittajakin sanoi, kokonaisen ajanjakson musiikkia alkaa olla vaikea kuulla elävänä. Tuskin koskaan annan itselleni anteeksi sitä, etten hankkinut lippua Ultra Bran viimeisille keikoille vaan lopulta fiilistelin kotona viimeisen konsertin taltiointia televisiosta katsoessani.

Asiaan löyhästi liittyen RE: Blog olisi ollut huomattavasti kiinnostavampi jos se olisi keksitty (ja toteutettu) vuosi sitten. Nyt se tuntuu lähinnä epätoivoiselta yritykseltä houkuttaa väkeä pystyynkuolleelle saitille joka kaatui ylläpitäjiensä mielenkiinnon haihtumiseen. Jos RE: lopettaisi nyt, se ei todellakaan tapahtuisi huipulta. Valitettavasti. Kulta-aikanaan se oli ehdottomasti yksi alan tärkeimmistä saiteista Suomessa mutta nyt se on enää vain varjo entisestä.

Comments are closed.