Uusi kone, hip ja hoi

Kunnianarvoisa toimitusjohtajamme alkoi muutama viikko sitten hetkellisessä lempeydenpuuskassa tiedustelemaan muiltakin olisiko tarvetta uusille työvälineille kun työkaveri pyysi pian vanhentuvan pöytä-PC:n tilalle läppäriä. Olin itse ajatellut selvitä nykyisellä läppärilläni inttiin saakka jotta saisin uuden sitten intin jälkeen mutta toki tartuin tilaisuuteen kun se tungettiin nenän eteen.

Tätä sitten kirjoitellaan uudella läppärillä joka on joka suhteessa isompi kuin vanha … tässä kohtaa se normaalisti alitajuntaan tukahdutettu nörtti pääsi esiin ja kirjoitti ummet ja lammet teknistä mambo-jamboa uuden koneen hienouksista mutta onneksi sisäinen oikolukija tuli ja pelasti tilanteen hienosti. Pahoittelemme lukijoille melkein aiheutunutta mielipahaa.

Ainoa vika jonka näin parin tunnin säätämisen jälkeen keksin on se, että eri valmistajien näppäimistö-layout heittää melkoisesti.. on hiukan hankala orientoitua 3v IBM-käytön jälkeen Fujitsu-Siemensin ajatukseen näppäimistöstä. Myös tappihiirtä jäin kaipaamaan mutta kaikkea ei voi saada, korvatkoon DVD+RW-asema tappihiiren puutteen. Koneen mukana tullut suomenkielinen Windows XP Home korvattiin joka koneeseen samaan syssyyn ostetulla lontoonkielisellä XP Professionalilla, kuka ihme haluaisi koneensa puhuvan suomea?-)

Joka tapauksessa olo on kuin uudesti syntyneellä, eläköön yrityskoneiden kolmen vuoden elinkaari. =)

Comments are closed.