Edistystä

Sain viikonloppuna eteenpäin monta turhan kauan roikkunutta projektia, mm. museon uudet webbisivut ottivat taas aimo harppauksen eteenpäin.

Lisäksi ryhdyin taas viherpeukaloksi, istutin eilen kymmenen sitruunansiementä ja toivon, että edes yhdessä on ainesta kasvamaan muutaman vuoden päästä bonsai-puuksi. Nyt siemenet ovat kukin omassa purkissaan viiden purkin ryhmissä Bauhausista ostetuissa minikasvihuoneissa kirjahyllyn päällä. Jäämme odottamaan, näkyviä tuloksia pitäisi saada kuukauden sisällä.

Kun kädet (ja keittiön lattia) olivat jo mullassa, touhusin samalla muutakin; siirsin yhdessä isossa ruukussa olleen neljän kasvin Kirjovehka-yhdyskunnan vanhimman, lähes pystyynkuolleen jäsenen autuammille metsästysmaille, yhden pienemmän omaan (valmiiksi liian pieneen) ruukkuunsa ja kaksi sai jäädä siihen isoon, vanhaan ruukkuun. Samalla rahapuut saivat bambukepeistä tukea ja huomasin, että niillekin pitäisi saada isommat ruukut ja uutta multaa.

Mutta ettei menisi pelkäksi nössöilyksi, kasasin sentään yhden kirjahyllynkin, oikein porakoneella kuusiokoloruuveja vääntäen. ;)

Comments are closed.