Minolta Dimage A1

Minolta on julkaissut Dimage 7-sarjan seuraajan, Dimage A1:n. Dpreview.comin ennakkomallista tekemän arvostelun perusteella näyttää siltä, että tuossa on korjattu lukuisia 7-sarjan puutteita, myös sellaisia joihin itse törmään usein kameraa käyttäessäni.

Nyysseissä, sfnet.harrastus.valokuvaus.digi-ryhmässä on juuri viime päivinä puhuttu paljon siitä, kuinka digikameroihin kehitetään jatkuvasti sellaisia "parannuksia" jotka eivät välttämättä olisi tarpeellisia, mutta joilla houkutellaan käyttäjät ostamaan uusi kamera vuoden-parin välein.

Jollen olisi itse jo päättänyt (Tonin tavoin) hankkia seuraavaksi ihan oikeaa digijärkkäriä, saattaisin itsekin innostua tästä uudesta tulokkaasta. Sen verran hyvältä se vaikuttaa, vaikka optiikka ja kenno eivät periaatteessa olekaan muuttuneet omassani olevista. No, tällä hetkellä itselläni on monta muutakin rahareikää ja sitä paitsi edelleen aivan käyttökelpoinen vain hiukan yli vuoden ikäinen kamera. ;)

Comments are closed.