Automatia rox..NOT

Lähetin ennen lomallejäämistäni (eli yli kaksi viikkoa sitten) palautetta Automatialle siitä, että Punavuoren Valintatalon seinässä ollut Otto.-automaatti katosi kuin pieru saharaan ilman mitään ennakkoilmoitusta. Puhuin tänään työkaveri V:n kanssa kauppaan mennessäni, että Automatia ja Särkänniemi ovat matkalla mustalle listalleni koska eivät vastaa asiakaspalautteeseen.

No, suureksi yllätyksekseni sain juuri äsken Automatian markkinointipäälliköltä mielenkiintoisen mailin: automaatti oli vanhaa mallia ja se oli tarkoitus vaihtaa uuteen, mutta vuokranantajan kanssa ei päästy sopimukseen Automatian nykyään vaatiman turvatilan rakentamisesta automaatin ympärille joten vanhakin automaatti katosi pois. Aiemmin tuo automaatti oli siis Valintatalon seinässä siten, että automaatin sisuskalut näkyivät kaupan puolelle, mutta nykyään kaikki automaatit rakennetaan omaan huoneeseensa, eli yleisötilan ja automaatin väliin tulee lukittu ovi.

Ihan uskomatonta. Lähin pankkiautomaatti on nyt yli puolen kilometrin päässä, että näin meillä asioita hoidetaan Helsindin keskustassa. Jotenkin tuntuu että tässä ollaan jonkinlaisen kilometrin mustan pisteen keskellä kun joka suuntaan on suunnilleen sama matka lähimmälle automaatille..

Ensin viedään kaikki pankit pois ja totutetaan ihmiset pankkiautomaatteihin ja sitten pikku hiljaa viedään pankkiautomaatitkin eikä anneta ihmisille enää mahdollisuutta nostaa rahojaan käteiseksi ja ennen kuin huomaammekaan, käteisen rahan käytöstä luovutaan kokonaan ja kaikki raha on enää vain ykkösiä ja nollia vain odottamassa jonkun terroristin elektromagneettista pulssia.. ;)

P.S. Mikä mielenkiintoisinta, Automatia päivittää sivujaan noin kerran kuukaudessa joten tuo poistettukin automaatti kummittelee heidän listassaan vielä viikon-pari. =)

Comments are closed.