Metabloggaamista

Viimeaikoina ei mitenkään ole voinut välttää törmäämistään joko ihmissuhde- tai mies vs. nainen-bloggaamiseen ja lähinnä sen analysointiin teoriassa joka tuntuu levinneen kulovalkean tavoin. Jotenkin alkaa kummaksuttaa, kuinka monet (IMO aiemmin järkeviäkin juttuja kirjoittaneet) blogiyhteisön jäsenet ovat hurahtaneet tuohon. Asia rupesi mietityttämään nyt lähinnä sen vuoksi, että lisäsin äsken taas yhden blogin listalleni ja suoraansanottuna muutama aiemmin erittäin mielenkiintoinen blogi (tai näissä tapauksissa mielummin ehkä verkkopäiväkirja tms, kunhan vaan ei blog) on nyt tarkkailulistalla ja saattaa tipahtaa pois jos uusia seurattavia saitteja ilmestyy lähiaikoina enemmänkin.

Tarkennetaan nyt vielä sen verran, että minulla ei ole yhtikäs mitään puhtaita verkkopäiväkirjoja vastaan, esim. Kevätsipulikukkia on päiväkirjaksi kerrassaan loistava. Lähinnä siis ihmeellinen ihmissuhdehömpän analysointi (usein ilman todellisuuspohjaa) kummastuttaa.

P.S. Pikainen tuttavuus entisestä työpaikasta, tervetuloa blogilistalleni.

Comments are closed.