Uutisankka?

Ensin Julius kirjoitti uutisesta, jonka mukaan "Metallica haastaa bändejä oikeuteen E- ja F-sointujen käytöstä peräkkäin, joka on heidän mielestään Metallican keskeisimpiä tavaramerkkejä." Sen luettuaan Jar: kommentoi asiaa: "Metallican kaverit voisivat ostaa elämän.".

Minulla ei sitten taida olla elämää kun haluan tarkistaa moiset uutiset ja kun kerran "alkuperäinen" juttu listaa lähteensäkin, on artikkelin totuuspohja helppo tarkistaa. Itse en ainakaa löydä tälläistä "mirroroitua" artikkelia MTV.com:in Metallica-uutisarkistosta, enkä sen puoleen "mirroroidun" tiedotteen mainintaa asiasta Metallican omilta sivuiltaankaan. No, ehkä olen vain puusilmä. ;)

EDIT: Unohdin mainita, että Julius epäili jo alkuperäisessä artikkelissaan homman olevan 'ankka ja olipa näköjään tosiaan jo itsekin omaan juttuunsa kommentoinut että ankaltahan se haisee.

Comments are closed.