SuomiPOPpia

Jostain käsittämättömästä syystä avokonttorissamme on soinut tämän viikon ajan Radio SuomiPOP. En tiedä olenko jotenkin turmeltunut kuunneltuani noin viisi vuotta jompaakumpaa isoista hittiradioista, mutta jotenkin pääsääntöisesti hyvästä musasta huolimatta SuomiPOPin biisit ovat tajuttoman epätasalaatuisia, välillä tulee ihan hyvää musiikkia mutta toisinaan biisit ovat aivan uskomatonta tuubaa. Juu, kanaval slogan kuuluu "Maamme laulut", mutta ihan rehellinen mielipiteeni on, että puolet kanavalla soivista biiseistä kuuluisi Radio Suomeen (jos se enää on olemassa, en ole jaksanut enää vuosiin olla kiinnostunut muista YLEn kanavista kuin ex-Mafiasta).

Taidan laittaa kuulokkeet korville ja etsiä verkkoadapterini kautta korviini Wolf FM:n tai Digitally Imported:in.

eli ensin KissFM:ää ja Aamutiimin lopettamisen jälkeen NRJ:tä. (Nipottajille tiedoksi, KissFM:n nykyinen "aamutiimi" ei todellakaan ole Aamutiimi, PRKL.)

Comments are closed.