Lehti kolahti

Lehti kolahti juuri postireiästä sisäpuolelle. Tuli mieleen työkaverin pari päivää jatkunut tappelu HS:n asiakaspalvelun kanssa lehden tuloajasta. Tuolla Olarin suunnalla lehti on kuulemma jo pari viikkoa tullut lähempänä kahdeksaa kuin kuutta ja nyt kaverilla paloi hermo. Ihan mielenkiinnosta pyysin sitten HS:n aspasta sähköpostitse voimassaolevat tilausehdot koska en löytänyt niitä aspa-sivuilta ja niissä sanotaan jotta "HS pyritään päälevikkialueella jakamaan ilmestymispäivinä arkisin klo 6.30 ja pyhisin klo 7.30 mennessä.". Toki tuo "pyritään" tarkoittaa sitä, että tuo teksti on vain kauniita sanoja eikä mahdollinen myöhästyminen tarkoita yhtään mitään. Onneksi itselläni ei ole ollut tuollaisia ongelmia, joskus on ollut muutaman päivän vastaavanlaista jakelua kun lehti ei ole ehtinyt tulla ennen töihinlähtöäni mutta pääsääntöisesti lehti on viimeistään kuuteen mennessä odottamassa eteisen lattialla. Kyllä aamulehden pitää taajama-alueella olla jaettuna kyllä ennen kuutta, sanoivat ehdot mitä tahansa. PRKL. =)

Comments are closed.