Puritanismia

Kaikella kunnioituksella Pekka, on mielestäni erittäin epäammattimaista julkisesti kertoa kuinka olitte lähellä lyödä vetoa siitä, milloin joku ensimmäisen kerran kommentoi teidän tehneen huonoa työtä. Vaikka en itse lähettämässäni palautteessa muistaakseni ottanutkaan kantaa koodin validointiin, vilkaisin sitä kuitenkin ja vaikutti siltä että 95% virheistä on aiheutunut silkasta laiskuudesta, eikä niille ole mitään hyvää perustetta.

Jos toimittajille maksetaan uutisista palkkaa, eikö kannattaisi palkata myös asiantuntevia sivunkasaajia? Etenkin jos jokaisella päivityskerralla koodin puhtaus aiheuttaa paljon negatiivista palautetta, miksi ihmeessä siihen ei voisi paneutua vaan asiasta palautetta lähettäviä lähestulkoon nimitellään asiaanpuuttumisen takia? Oikeasti hävettää tunnustaa olevansa alan ammattilainen kun nykyään aivan liian monella on tuollainen samanlainen asenne. Toki kaikki tekevät ajoittain virheitä (en itsekään väitä että kaikki tekeleeni olisivat valideja, etenkään sekalaisten pikamuokkausten jälkeen) mutta enemmän kismittääkin se asenne, jolla asiaan suhtaudutaan. Jos homman tekisi oikein(tm) alusta lähtien, tuollaista palautetta ei tarvitsisi lukea.

No ohhoh, jopas oli taas purkaus. Eikä tämä sitten ollut mitään henkilökohtaista, kunhan vain oli taas syy jonka takia purkautua, odotin tarkoituksella jo pari päivää rauhoittumistani ettei tarvitse lätkäistä K-18-leimaa koko blogille. ;)

Comments are closed.