Ei se tosiaan voi olla liian vaikeaa

Joka puolella velloo jonkinlainen uskonsota siitä mitä blogeissa saa kirjoittaa ja mitä ei. Etenkin mm. sfnet.keskustelu.seksi (samoin kuin käsittääkseni myös sfnet.keskustelu.ihmissuhteet) -ryhmässä paljon hyvin provosoivaan tyyliin kirjoittava Panu Höglund kirjoittaa samaan tyyliin blogissaan ja sekös joitakin ärsyttää.

Yksinkertainen neuvo: älkää lukeko jos ahdistaa. Vaikka en nyysseissä minkäänlaista killfile:ä harrastakaan, ohitan aina Panun kirjoitukset lukematta niitä otsikkorivejä pidemmälle. Niin helppoa se on eivätkä minusta sopimattomat mielipiteet ahdista lainkaan. Miksi tuhlata energiaa tälläiseen nyt syntyneeseen kalabaliikkiin? Jokaisella on mielipiteitä enkä todellakaan ymmärrä miksi muiden "vääristä" mielipiteistä ruvetaan saarnaamaan tällä tavoin.

P.S. Webissä jonkun tietyn henkilön tekstien lukemattajättäminen on vielä helpompaa kuin nyysseissä.. ;)

Comments are closed.