Runsaudenpula

Kuten muutkin ovat huomanneet, blogilistalla on päivä päivältä enemmän blogeja ja jopa Päivän Pamauksen käyttäjänä alkaa olla jo hankalaa pysyä perässä. Tällä hetkellä omalla listallani on 28 blogia, joista sinne on vasta viikon-parin sisällä päätyneet ainakin Ikuinen kahvitauko, Hassuja heräämisiä, Kirjeitä paratiisista, Julkaisupäällikkö ja hiukan aiemmin vielä Agrippa, Ruoste sekä sinulle jota en vielä tunne.

Ajattelin fiksusti, että voisin pudottaa pois vanhempia ("nukahtaneita" blogeja) mutta juuri siellä on monia sellaisia jotka ihan oikeasti kiinnostavat, kuten esimerkiksi Käytöskukka, Hupaisaa ajankulua tyhmille lapsille sekä Ruoste. Ilmeisesti melko naapurissa majaileva 00250 vaikutti lupaavalta mutta on valitettavasti osoittanut hiukan epäsäännölllisyyden merkkejä vaikenemalla välillä tyystin ja nyt puntaroinkin sen jatkoa listallani.

Alan itsekin vakuuttua siitä, että huolimatta tietyn asteisesta yksilöllisyyden menettämisestä huolimatta joukkoblogit ovat erittäin hyvä-asia(tm). Esim. Kobaïa on loistava esimerkki siitä, kuinka kolme henkilöä, joiden yksittäisblogeja en välttämättä jaksaisi seurata, saavat aikaan kiinnostavan kokonaisuuden.

Tuostapa sainkin hyvän idean.. mutta siitä lisää myöhemmin.

Comments are closed.