Fiiliksiä bonsai-ostoksilta

Kävin tosiaan eilen illalla puutarhakauppoja kiertelemässä. Paloheinässä sijaitsevaa Plantagen-ketjun liikettä on kehuttu bonsai-tarvikkeita myyväksi liikkeeksi (ainakin aiemmin kun se oli Ilmelän Ikikesä) mutta en 15min pyörimisellä nähnyt mitään aiheeseen liittyvää joten kyllästyin ja lähdin pois. Ehkäpä ketjuuntuminen on kadottanut tuollaiset marginaalituotteet valikoimista.

Hiukan parempi tuuri oli Pakkalassa (Vantaalla, Jumbon lähellä) Backas puutarhakeskuksessa. Sieltä löytyi mm. bonsai-lannotteita ja -ruukkuja. Taimia kyselemällä muistivat että niitä on ainakin ollut ja neuvoivat oikeaan suuntaan mutta mitään ei löytynyt.

Oli siis hiukan laiha kauppareissu. Puutarhakaupoissa on se huono puoli että siellä oli niin kivoja pihajuttuja että taas haluan asumaan omakoti-, pari- tai rivitaloon niin nopeasti kuin se vain on mahdollista, eli kun olen tarpeeksi iso.

Comments are closed.