Ohi on.

Nyt se on ohi. Naama paloi ja silmät näyttävät myös hermostuneen iltapäivän auringosta mutta oli se sen arvoistakin…kai. =)

Liikenne oli jumissa Kehä I:lle saakka, parkkipaikka oli täynnä ennen kuin kello oli 12, ihmisiä kävi varovaisen arvion mukaan noin 30 000. Juu-u, noin kolmekymmentätuhatta. Se on paljon se.

Nyt on vielä hiukan jälkipyykkiä, radiopuhelimet pitäisi hakea Malmilta ja palauttaa vuokraamoon sekä kolme kadonnutta vuokrapöytää pitäisi löytää tänään samoin kuin pitäisi selvitellä PA-kamojen piuhat ennen kuin niitä tullaan hakemaan. Muuten kaikki on kai okei ja huomisaamuna saa nukkua keskeytyksettä niin kauan kuin haluaa, tänään piti herätä ennen seitsemää ajamaan pakettiautollinen likaisia metallivuokia yms ja sitten takaisin kotiin nukkumaan pariksi tunniksi.

Comments are closed.