Näin se homma etenee

Hiukan myöhäistä mainita, mutta kannattaa katsoa aamulla YLE:n AamuTV. Vielä kahdeksan jälkeenkin ehtii mukaan. ;)

Alustavasti alkaa näyttää ihan hyvältä, entistä MaTaPuPua lukuunottamatta kaikki lähialueen ilmaisjakelulehdet ovat noteeranneet tapahtuman isosti ja mainoksia on ollut tällä viikolla jo Metrossa tiistaina ja tänään, Uutislehti 100:ssa vain tiistaina. Molemmissa plus lisäksi Hesarissa on vielä ilmoitus huomenna joten varmasti väkeä riittää jos vain sää on edes sellainen kuin tänään päivällä; (puoli)pilvinen mutta ei sateinen.

Tein ilmo-mokani taas. 15:30 puhelin soi ja minulta kysyttiin missä on HS:n aineisto jonka deadline oli klo 15:00. Hyvä minä.

Saa nähdä paljonko puhelimet soivat huomenna sen AamuTV:n jälkeen, jo tänään moni yritys on herännyt kyselemään ständiä tapahtumaan ja olen itsekin jo myynyt kaksi uutta ständiä. Poliisi ei ole saanut kuudessa päivässä tehtyä päätöstä määräyksistä koskien tapahtumaa ja sen järjestelyjä, lupasivat soittaa kun ovat valmiit mutta näyttää melko huonolta, viimeksi oli sentään pari arkipäivää aikaa korjata päätöksessä olevat poliisin tekemät virheet mutta huomenna on huomenna eikä lisäpäiviä enää ole.

Tässä on taas huomannut kuinka aika loppuu aina kesken, vaikka aloittaisi kuinka aikaisin. Ei kiva. Kivaa ei ole myöskään se, että huomenna pitäisi touhuta jonkinverran ulkona ja sadetta on luvattu oikein urakalla. Hiukan käy sääliksi myös lauantaina paikalle tulevia telttojen pystyttäjiä vaikka heille kyllä maksetaan hommasta, tällä kertaa kaikki järjestäjän puolesta hankitut teltat siis on tilattu pystytettyinä ja purettuina.

Muutama varmaksi luultu homma on myös alkanut hiukan rakoilemaan vaikka toisaalta ei se näin isossa produktiossa ole mikään ihmekään.

Eiköhän tämä ole tässä, herätykseen aikaa korkeintaan viisi tuntia, periaatteessa olisi ihan hyvä herätä aiemminkin.. =/

Comments are closed.