T minus 9

Se lähestyy ja sen kyllä huomaa; kirjoitin maanantaina siitä että olin kokonaan unohtanut keskiviikkona ilmestyneen lehden materiaali-deadlinen. No, tein sen taas. Jotenkin päivät ovat jo tällä viikolla sulautuneet tunnistamattomaksi massaksi ja olin vielä viime yönä nukkumaan mennessäni aivan varma siitä, että seuraava aamu on torstai. No, heräsin hiukan ennen viittä aamulla (herätyskännykkä olisi soinut kuudelta) kamalaan havaintoon siitä, että onkin perjantai ja että klo 12 pitää olla aineistoa ensi tiistain lehtimainoksiin.

No, ei siinä sitten mitään, mailia aadeelle (jolla onneksi on maailman omituisin työrytmi, eli on tuohon aikaan töissä) ja taas venytetään pinnaa.. Ihan oikeasti alkaa tuntua että ko. ihminen ei todellakaan puhu tälläiselle lahopäälle enää ikinä. Tänään pitäisi mennä poliisilaitokselle viemään ilmoitus yleisötilaisuudesta (tai oikeastaan kahdesta) kunhan saisin ensin odottelemani listan järjestysmiehistä.

[Tässä välissä vierähti melkein kaksi tuntia]

Lista järjestysvalvojista sunnuntain tilaisuutta tuli ja kun kirjoittelin ilmoituksia tilaisuuksista poliisille, soittelin samalla sinne kysyäkseni montako järjestyksenvalvojaa lauantain n. 400 hengen iltajuhlaan kaivataan. Hiukan kyllä yllätyin siitä, että tuollaiseen siistiin illallistilaisuuteen haluttaisiin kahdeksan järjestyksenvalvojaa (olin ajatellut neljää), joista kaksi on naisia. Mistä ihmeestä minä niitä naisia nyt sinne keksin, miehien osalta homma olisi jo enemmän tai vähemmän kunnossa.

EDIT 14:55: Otin sitten tarvittavat järkkärit niistä sunnuntain järkkäreistä niin saadaan samalla naiset mukaan. Nyt Malmin poliisitalolle (taas). =)

Comments are closed.