Minä saan aikaan. Minä osaan. Minä pystyn.

Aamulla valitin että pitäisi saada tehtyä kaikkea eikä aikaa ole. Kuluneiden tuntien aikana roikuin puhelin korvalla noin kaksi tuntia plus työmatkan autossa puhelin telineessään ja sain monta asiaa hoidettua. Selvisi mm. että tapahtumaan tulee yhdeksi näytteilleasettajaksi viihdepuolelle Motion Simulator, jossa näytetään 4min Harrier-pätkää, kyytiin mahtuu 10-12 henkilöä kerrallaan. Järjestyksenvalvojatkin ovat tulossa kun vielä saisin aikaan järjestyksenvalvonta- ja liikenteenohjaussuunnitelmat.

Lehti-ilmoitukset…voi taivas. Sain hiukan vailla kaksitoista mailia eräästä lehdestä koskien sitä, että aineisto pitäisi saada kahteen mennessä heille. Aineisto? Tänään? Eihän meillä pitänyt tällä viikolla.. eipäs kun.. ja lopun arvaattekin. Olen oikeasti ihmeissäni jos se iso ja kalju aadee (joka tekee tapahtuman mainokset) vielä puhuu minulle ensi viikon jälkeen. ;)

Comments are closed.