Milloin kupla puhkeaa?

Pörssipelaaminen on kivaa. Olin jo pari päivää sitten kirjoittamassa kuinka alkuinnostuksen jälkeen Blogshares alkaa maistua puulle muutamista syistä mutta mieleni muuttui vaihdettuani pari mailia systeemin kehittäjän kanssa.

Olen oikeistaan tämän viikon arkipäivien aikana kasvattanut osakesalkkuni arvon n. 550 taalasta yli 4500 taalaan, tämän hetkinen salkun arvo on $4673.89. Tämä on ihan oikeasti varsin mielenkiintoista. Vielä kun tuo typerä "20 tapahtumaa 24h kuluessa"-rajoitus poistuisi, (virtuaali)rahan tuloa ei voisi estää. ;)

Vaikuttaa kyllä pahasti siltä, että jollei ulkolaisista blogeista ole kunnolla linkkejä näihin meidän suomalaisiin blogeihimme, emme oikeasti saisi koskaan osakeantiin vaadittavaa 1000 taalan arvoa kasaan (no ehkä se onnistuisi niin..arvaatteko? … Pinseriltä). Pinseri, Selfdestruct.net ja Absum.net ovat jokainen valitettavasti vain systeemin beta-versiossa olleen bugin takia yleisessä kaupankäynnissä, yhdenkään arvo ei edes lähentele vaadittua 1000 taalaa. Palvelun keskustelupalstalla tosin on juuri käynnissä äänestys, jossa kysytään tulisiko kaikille blogeille, joiden omistaja on rkisteröitynyt, automaattisesti $1000 arvo joten ehkä kaikki toivo ei ole menetetty.

Tässä tätä, nyt sohvalle. ;)

Comments are closed.