Concordet poistuvat reittiliikenteestä tämän vuoden kuluessa

HS: Concorde-lennot päättyvät

Kuulin BA:n päätöksestä jo eilen ja tänään sitten tuli tieto siitä, että myös AF lopettaa lennot Concordella. Vaikka en yleensä olekaan kovin fanaattinen jonkun tietyn konelajin fani (lukuunottamatta DC-3:sta ;)) niin Concorden poistuminen on kyllä ihan oikeasti iso juttu.

Kuten jo aamulla nyysseihin kirjoitin, nyt pitäisi ruveta pikaisesti rikkaaksi jotta ehtisi matkustamaan reitillä Concordella, kuitenkin yhden suuntainen matka Helsingistä Pariisiin Airbus 320:n business-luokassa ja Pariisista New Yorkiin Concordella "Concorde"-luokassa (eli koneessa ei ole erillisiä business/economy-karsinoita) kustantaa reilun 6000 euroa ja tuon summan saisin vaikka heti uppoamaan muihinkin asioihin, joten jäänee haaveeksi.

Kun tuon edes ehtisi näkemään luonnossa. ;)

Comments are closed.