Jussi avautuu HF-härveleistä

Ilmeisesti Nokia on vihdoin saanut oman BT-korvanappihandsfreensä myyntiin kun jo lauantaina noita tuntui olevan yhdellä sun toisella. Itselläni on autossa kiinteä autosarja enkä muutenkaan ole koskaan ollut tuollaisten korvaan tungettavien härveleiden ylin ystävä.

Ehkä juuri sen takia en todellakaan ymmärrä sitä, että kun HF-pakko tuli vuodenvaihteessa voimaan, mitä ihmeellisempiä HF-virityksiä rupesi taas näkymään joka puolella muuallakin kuin liikenteessä (jossa niitä siis näkyy aivan liian vähän verrattuna siihen moniko autossa vieläkin puhuu puhelimeen). Omasta mielestäni koomisin oli n. ala-asteikäinen poika Itäkeskuksessa, puhelin toisessa kädessä lantion korkeudella. Puhumattakaan niistä kymmenistä ihmisistä joilla on "lanka-hf" ja pitävät mikrofoniosaa toisella kädellä suunsa edessä. Vaikka toisaalta ehkä tuo on ymmärrettävääkin, onhan tuollainen HF-pelleily coolia…NOT.

Ääähh.. en tahdo puhua kaikkien kanssa aina ja kaikkialla enkä halua myöskään kuulla muiden kailottavan joka paikassa suureen ääneen kuinka se raimo teki sitä ja raimo teki tätä. Missä viipyy pakollinen kännykkäkortti jonka saa vasta osoitettuaan hallitsevansa puhelimensa käytön ja hyvät puhelintavat?

Comments are closed.