Hullut asiakkaat

Muistan jostain lukeneeni että Hullut päivät päihittävät myynnissä jopa joulun, tosin muistan lukeneeni yhtä sun toista jota ei ole koskaan mihinkään kirjoitettu että kannattaa olla tuon kommentin suhteen hiukan epäileväinen. ;)

Ihan oikeasti, aivan uskomatonta. En muista pariin vuoteen taas tuhlanneeni yhtä paljon rahaa Hulluilla päivillä kuin nyt, sorruin jopa ns. turhaan heräteostokseen; kaksi levyä simpsosia 9 euroa / kpl. Tarttui sieltä mukaan hyödyllisiäkin juttuja kuten minidonitseja, villapaita sekä uudet peitot ja tyynyt reilu kuukausi sitten ostettuun uuteen sänkyyn.

Mikä kummallisinta, kävin tuolla kaikkiaan kolme kertaa (2 x pe, 1 x la) enkä edes ehtinyt tuskastua siihen ryysikseen paitsi silloin kun ihmiset seisovat muina miehinä aivan keskellä kulkuväyliä tai tekevät esim. kävellessään 180 asteen käännöksen ja sitten tuhahtavat vihaisesti kun kävelevät päin takana tullutta. =)

Comments are closed.