Pörssipelaamista

Olen aina ollut hirvittävän innoissani erilaisista business-simulaatioista ja olen osallistunut Kauppalehden, Maikkarin, Osuuspankin ja HEXin järjestämään Nettisijoittaja-kilpailuun jo kolme kertaa peräkkäin (tosin ilman tätä artikkelia tämänkertainen olisi jäänyt väliin, tänään oli viimeinen ilmoittautumispäivä). Jos pelaan tietokoneella jotain, yleensä pelit ovat nimenomaan joko business-strategiaa tai ajoittain myös sota-strategiaa.

Tätä ajatellen BlogShares on kerrassaan loistavaa ajanvietettä. Toivottavasti joskus palvelun robotti kävisi täälläkin kylässä, palvelu tuntee jo blogin mutta sitä ei ole indeksoitu. Mutta ei hätää, tulipahan ostettua hiukan "Georgien" osakkeita nopean arvonnousun toivossa. Unohtakaa moralisoinnit sodasta, tämä on bisnestä. ;)

Comments are closed.