Déjà Vu

Olin aikeissa kirjoittaa siitä, kuinka kävin eilen katsomassa leffan nimeltään Ota kiinni jos saat. Kari T oli näköjään myös käynyt katsomassa ko. pätkän eilen.

Itse pidin ko. leffasta todella paljon, ehkä myös sen takia etten ole viime aikoina etukäteen ottanut kovinkaan tarkkaan selville leffojen juonta ja olin tv-mainosten perusteella saanut hiukan erilaisen kuvan tästä pätkästä. Oikeastaan jotenkin oletin, että leffassa korostettaisiin hiukan erilaisia asioita ja tämän oletuksen virheellisyys oikeastaan vain paransi kokemusta. Pitänee lukea kirjakin, koska Kari sanoi, että "Jos aiotte sekä katsoa leffan että lukea kirjan, tehkää se eri järjestyksessä [eli ensin leffa, sitten kirja] kuin allekirjoittanut." ja ainakin jo tuosta leffasta jäi todella hyvä maku suuhun..

Comments are closed.