Lisää opettajista..

Assari.net kirjoittaa helsinkiläisten opettajien saamista "lahjuksista" palkinnoksi ATK-ajokortin suorittamisesta.

Itse olen suorittanut ATK-ajokortin vuonna 1997 juuri Helsingin kaupungin opetusviraston palkkalistoilla enkä ainakaan sen aikaisen innostuksen perusteella lainkaan ihmettele miksi opettajia pitää lahjoa suorittamaan tuota puoliturhanpäiväistä testihässäkkää. Silloin kun minä kävin suorittamassa moduleita, opettajia oli 1-2 per koetilaisuus, joten kiinnostus oli tuolloin melko laimeaa. Tosin opettajien ATK-taitojen kohentaminen oli silloin vasta alussa, itsekin olin kaksi vuotta opettamassa ala-asteen opettajille koneen peruskäyttöä.

Muuten, tuli vain mieleeni että kuinka mahdoton ajatus olisi jos veikkaisi koneiden jäävän opetusviraston (tai nykyään varmaan laitteistotoimittajan) omaisuudeksi ja olevan ilmaiseksi opettajan käytössä "vain" virkasuhteen ajan?

Comments are closed.