Eikö se osaa ollenkaan olla hiljaa?

Unohdin mainita, luin toissapäivänä Comradlogia ja näin kommentin kannettavasta MD-soittimesta.

Minidisc on sikäli tekniikkana mieluisa, että sen käyttöön ei ole pakko käyttää tietokonetta (kuten puhtaiden MP3-soitinten) ja toisaalta levyt ovat pienempiä, ja kestävämpiä kuin CD-levyt puhumattakaan niiden hyödyllisyydestä, wanhan kunnon C-kasetin ja CD-levyn parhaat puolet yhdessä paketissa, esim. jopa neljän tunnin nauhoitusmahdollisuus esim. haastattelutilanteessa. Niin juu ja pimeän ja vaietun teatteriäänimies-menneisyyteni takia stereoräkistäni löytyy jo ns. pöytämallinen MD-soitin ja olipa edellisessä autossanikin MD-soitin. ;)

Luin Comradin löytämän laitearvostelun Sonyn MZ-N707:sta ja hetken mielijohteesta olin 5min kuluttua jo käynyt läpi kaikki hyviksi koetut saksalaiset verkkokaupat ja yhden kanssa käynyt jo parin mailin kirjeenvaihtoa erään mallin hinnasta.

No, eihän tuosta saksalaisten kaupanteosta tullut mitään, tuotetta ei ole varastossa, toimitusaika viikkoja eikä hintakaan jäänyt tarpeeksi alas verrattuna suomalaisiin hintoihin. Ostin soittimen siis alle kahden tunnin pohdiskelun jälkeen Suomesta, nyt olen Sonyn MZ-N1:n onnellinen omistaja, yli 100e normaalihintaa edullisemmin (maksoin laitteesta 335e ja risat vs n. 450e normaalihinta).

Olen miettinyt kannettavan MD:n ostoa jo vuosia mutta silti joskus paheeni – hetken mielijohteesta toimiminen – on kirous, ainakin tilin saldolle. =)

Comments are closed.