Pinseri on kunnossa ja maan päällä rauha =)

Pinseri oli Nebulan epäonnistuneen ohjelmistopäivityksen takia rikki eilisen päivän ja koko Suomen blogikansa oli aivan hukassa. Ihan oikeasti, oli todella outoa kun ei nähnyt helposti blogilistaa vilkaisemalla missä olisi uutta luettavaa.

Pinserin Sami sanoikin näin: "Tässä yöllä lukiessa olin muuten suorastaan liikuttunut siitä kuinka blogilistan ja päivän pamauksen pysähtyminen aiheutti mullistuksia blogimaailmassa… Että joku oikeasti käyttää niitä :-)"

Kyllä, me ihan oikeasti käytämme niitä. ISO kiitos Samille niiden tekemisestä ja ylläpidosta.

P.S. Ihan vaan pöytäkirjaan: tuo oli ensimmäinen negatiivinen asia jonka Nebulasta kuulen ties kuinka monen vuoden aikana joten uskallan edelleenkin vilpittömästi itsekin suositella ko. firmaa vaikka itselläni ei omakohtaista kokemusta olekaan. (Eivätkä Samin kehut asiallisesta palvelusta vikatilanteessa ainakaan lainkaan huononna mielipidettäni ko. firmasta)

Comments are closed.