Tiistai-ajatuksia

Kobaïa:n Santeri kirjoitti tänään nettisarjakuvista ja sarjakuvista ylipäätään.

Itsekin olen ollut jo piiitkään Sinfest:in aktiivinen lukija, puhumattakaan muutamista muista Keenspot:n kautta löytyneistä sarjakuvista, joita en kuitenkaan tässä yhteydessä (avoimella foorumilla) rupea erittelemään häveliäisyyssyistä. =)

Kuitenkin yksi on ylitse muiden: V&W, eli Viivi ja Wagner. Kyllä Turusta näköjään tulee muutakin hyvää kuin sinappi (vaikka en sinappia syökään). =) Jotkut (miehet) väittävät V&W:n olevan ylisiirappista suhdemömmöä, mutta hetkeäkään häpeilemättä voin sanoa että useammin huomaan pariskunnan elämän olevan kuin suoraan omasta elämästäni kuin että kokisin sen jotenkin yliällöksi. Mutta ehkäpä tuo toisaalta kertoo enemmän minusta kuin sarjakuvasta. ;)

Comments are closed.