Väsynyt mutta onnellinen

Käyttämämme lukujärjestys ei kuulemma ole kovinkaan yleinen mutta ainakin allekirjoittaneen elämään se sopii täydellisesti. Yleensä kuulemma teoriaopiskelu tehdään parina iltana viikossa lyhyempinä kerta-annoksina kuin meidän 4h urakkamme kerran viikossa.

Myönnettäköön että eilen puoli yhdentoista aikaan kotiin ajellessani oli sellainen olo, että onneksi opiskelu on tältä viikolta ohi, sen verran rankkaa tuo on. Toisaalta siinä on myös hyvä puolensa; itselläni on niin monta muutakin harrastus/järjestö-hommaa, että olisin käytännössä kaikki arki-illat kiinni jossain jos teoriaa olisi kahtena iltana viikossa. Tilannehan mutkistuu vielä kun koululennot alkavat, eli aikaa kuluu niissäkin.

Mutta kahdeksan tuntia teoriaa takana, 92 tuntia edessä. Ajattelin väsätä tuohon sivupalkkiin vielä hienoja(?) käppyröitä etenemisestä, jos vain muilta kiireiltä ehdin.

Comments are closed.