Numedia uutinen(ko?)

Tämä ei välttämättä ole enää uutinen mutta jotenkin se on ainakin itseltäni päässyt lipsahtamaan ohi silmien: Abel & Baker:in Suomen yhtiö on konkurssissa.

Jotenkin tuota osasi odottaa kun heidän hienot ja avarat tilansa Merimiehenkadun ja Perämiehenkadun kulman "katutasossa" tyhjenivät mystisesti ja hiukan sen jälkeen Ruotsin emoyhtiö meni nurin. Kuitenkin RE: uutisoi vielä 21.5 jutussaan Ruotsin konkurssista että "A&B Helsinki ja Lontoo jatkavat toimintaansa – voitollisina". Kovin on hassua voitollista toimintaa jos kaksi kuukautta myöhemmin ollaan realisoimassa konkurssipesää.

No, näitähän sattuu mutta jotenkin tuo silti yllätti. Ehkä reilun vuoden duunin vääntäminen samassa rakennuksessa loi jonkinlaisen sympatiasuhteen ko. firmaa kohtaan.

R.I.P. Abel & Baker Oy

Viite: HS 27.7.2002: Huutokaupat